Barion Pixel

Babára várva 6 alkalmas támogató női kör

Babára várva 6 alkalmas támogató női kör

Szeretettel köszöntelek!
Ha ezt az eseményleírást olvasod, talán te is a nehezített gyermekáldás terheivel birkózol. Hosszabb-rövidebb ideje szeretnétek gyermeket, talán már kivizsgálásokon és reprodukciós eljárásokon is átestetek. De az is lehet, hogy még az út elején jártok, a várva várt terhesség elmaradása mégis szorongással, dühvel, csalódottsággal tölt el. A sokszor ambivalens érzéseket nehéz megosztani másokkal, a gyermekért való elkeseredett küzdelem pedig előbb-utóbb elszigeteltté tesz. Hazánkban minden ötödik pár hiába vágyakozik gyermekre, vagyis nagyjából 400.000 ember megy át hasonló megpróbáltatásokon, mint ti. Az évekig tartó próbálkozások, a tucatnyi elvégzett ovulációs és terhességi teszt, vérvételek és vizsgálatok testi-lelki nehézségek elé állítják a párt és a kapcsolatukat is.
A Babára várva 6 alkalmas támogató női kör olyan nőknek szól, akik bár más-más élethelyzetben vannak, de egyvalami mégiscsak közös bennük: édesanyává szeretnének válni, de ez a vágyuk egyelőre nem teljesült. Ebben a női sorstárs-csoportban megoszthatod a félelmeidet, nehézségeidet és gondolataidat, legyenek bármilyen természetűek, és biztos lehetsz benne, hogy akik hallgatják, pontosan tudják, min mész keresztül. Mindenkit az aktuális állapotában támogatunk közösen, valamint odafigyelő, elfogadó meghallgatással segítjük letenni a terheidet.
Hat péntek este egy biztonságos, megtartó női térben, ahol többet megtudhatsz a nehezített gyermekáldás mibenlétéről, a foganás elmaradásának leggyakoribb fizikai és lelki okairól, a reprodukciós eljárásokról, valamint a gyermektelenség párkapcsolatra és szexualitásra gyakorolt hatásairól. Minden alkalmon bemutatok egy-egy technikát a nőijóga, a pránajáma vagy a mindfulness tárházából, ami segíti a testi-lelki tisztulást. A foglalkozások egyik legbensőségesebb része pedig a sharing, vagyis a saját történeted megosztása a többi résztvevővel olyan mélységben, amelyet komfortosnak érzel.
 
A foglalkozásokat tartja: Puskás Anikó, okleveles hatha és nőijóga oktató, érintett nő
 
A foglalkozások időpontjai, 18-20 óráig:
május 13. Miért olyan nagy teher a meddőség?
május 20. Minden, amit a reprodukciós eljárásokról sosem mertél megkérdezni
június 3. A meddőség hatása az intimitásra
június 17. Méhtisztító gyakorlatok és babaváró meditáció
június 24. Nőijóga-gyakorlás a foganás elősegítéséért
július 3. A belső gyermek és az anyaság
 
Helyszín: Lightmotiv Jógastúdió (1094 Budapest, Páva u. 16.), pár perc sétára a Corvin negyedtől és a Mester utcától.
A kiscsoportos, intim légkör biztosítja, hogy mindenkire jusson elég idő.
Részvételi díj: 24.000 Ft/ 6 alkalom
A helyedet 10.000Ft előleg befizetésével tudod biztosítani, jelentkezésedet küldd el e-mailben! További információért keress bizalommal telefonon (+3670-935-6058) vagy e-mailben (puskasane@gmail.com).