Barion Pixel

Masszázs

Masszázs


Keresztes Attila
gyógymasszőr, Dorn terapeuta, lomi-lomi masszőr


Mindig is érdekelt az egészség, annak testi és lelki vetülete is. Él bennem a vágy, hogy egyre jobban megismerjem az Embert, a működését, hogy mi miért történik, miért alakulnak ki elváltozások. Így tanultam Biologikát, Theta Healing-et, Recall Healing-et, amelyek egészen új szemléletmódot adtak.
Emellett több manuális kezelési módszert elsajátítottam: yumeiho, Dorn terápia, egyéb mozgáspálya felszabadító technikák. Ezeket ötvözve jó hatásfokkal tudok javítani mozgásszervi vagy arra visszavezethető elváltozásokat  Ezek a módszerek elsősorban a fizikai testre hatnak, másodsorban a lelki- szellemi folyamatokra.
A teljes testi-lelki-szellemi egészséghez, JÓL-léthez elengedhetetlen a belső feszültségek feldolgozása, a belső béke, a szeretet érzésének felébresztése az emberben. Ezt a lomi-lomi masszázsban találtam meg, amely az ősi hawaii-i gyógyító rendszer része. Segít helyreállítani a harmóniát önmagunkkal és a környezettel, segít elengedni érzelmi és fizikai blokkokat is. A lomi-lomit leírhatjuk úgy is, mint az érintés művészetét. Számomra elsősorban a szeretet adásáról és befogadásáról szól, csodálatos élmény.

Elérhetőség: +36-20/412-3610